Stage en opleidingen in de wereld van elektrotechniek

Op verschillende manieren worden onze leerlingen en studenten meegenomen in de wereld van de elektrotechniek. Met onze Scheppers Academy bieden we leerlingen en onze medewerkers trainingen aan die bij hun wensen passen. Dit kan gaan om een cursus van een dag tot een volledige (vervolg)opleiding. Daarnaast krijgen al onze collega’s met regelmaat praktijklessen van specialisten en/of leveranciers, om zo in de praktijk het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ook zijn er tal van mogelijkheden om ervaring op te doen met het mooie elektrovakgebied.

BBL traject bij Elektro Scheppers

Ben jij geen type dat graag in de schoolbanken zit en leer jij het liefste door “te doen”? Dan is een BBL traject vast iets voor jou en hiervoor bieden we bij Elektro Scheppers tal van mogelijkheden. Je wordt tijdens jouw BBL traject altijd gekoppeld aan ervaren eerste monteurs die jouw leermeesters op de bouw zijn. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school (je kunt zelf kiezen naar welke school jij wilt) en wordt je nog eens extra bijgespijkerd door onze eigen leerlingbegeleiders die jou op de bouw bezoeken en je nóg meer van het vak leren.

BOL Stage bij Elektro Scheppers

Leer jij het liefste alles eerst op school en wil je door stages praktijkervaring opdoen? Ook dat kan bij Elektro Scheppers: afhankelijk van wat jij wilt en kunt kun je met onze ervaringen monteurs de bouw op, kun je mee met de servicemonteurs of kun je tijdens jouw stage op kantoor tekenen en/of calculeren. De mogelijkheden zijn reuze, we horen graag van jou of je deze wilt aanpakken (en hoe).

Meeloopdag(en)

Weet je nog niet precies wat je wilt worden en twijfel je of elektrotechniek bij jou past? Wij nemen je dan graag mee in onze wereld. Neem contact met ons op en wij kijken hoe en wanneer we een meeloopdag kunnen organiseren die antwoorden geeft op al jouw vragen.

Omscholen

Ben jij niet opgeleid in de elektrotechniek maar lijkt dit jou inmiddels wel de mooiste baan die er is? Ook dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn om dit te onderzoeken en om jezelf hierin op te leiden. Afhankelijk van jouw wens en een mogelijke match bepalen we samen de weg die we hiervoor kunnen bewandelen.