De Scheppers Academy voor onze collega’s

De Academy is er in eerste instantie om onze collega’s te helpen en stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo bieden we onze medewerkers trainingen aan die bij hun wensen passen. Dit kan gaan over een cursus van een dag tot een volledige (vervolg)opleiding. Daarnaast krijgen al onze collega’s met regelmaat praktijklessen van specialisten als ze dat willen.

De Scheppers Academy voor leerlingmonteurs

Onze leerlingmonteurs worden onder de vlag van de Scheppers Academy opgeleid tot échte vakmannen- en vrouwen. Onze leerlingen krijgen dagdagelijkse begeleiding op de bouw, speciale bezoeken van leerlingbegeleiders, praktijkdagen en cursussen: alles om hen helemaal klaar te maken voor de toekomst.

Scheppers academy

De Scheppers Academy voor kinderen en jeugd

Voor de kinderen en jongeren hebben we een mooi programma: we geven voorlichting in de klas, verzorgen vlogs over de bouw en bieden leuke tools waarmee ze spelenderwijs meer leren over ons vak.

De Scheppers Academy

Scheppers Academy is hét kennisplatform van Elektro Scheppers. Als familiebedrijf vinden wij het superbelangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook op basis van kennis, onze mensen en omgeving te laten ontwikkelen.

De Academy is er in eerste instantie om onze collega’s te helpen en stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen. We zijn nu eenmaal erg trots op ons mooie vak, dus we vertellen iedereen graag alle ins-en-outs.

De Scheppers Academy

Op verschillende manieren worden onze studenten van de Academy meegenomen in de wereld van de elektrotechniek. Zo bieden we onze medewerkers trainingen aan die bij hun wensen passen. Dit kan gaan om een cursus van een dag tot een volledige (vervolg)opleiding. Daarnaast krijgen al onze collega’s met regelmaat praktijklessen van specialisten en/of leveranciers, om zo in de praktijk het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Dit is Saar

Dit is Saar. Saar is een echte vakvrouw, ze heeft werkelijk alle denkbare diploma’s. Ze staat haar mannetje, ze is leergierig, vrolijk, doortastend en ze heeft een goed gevoel voor humor. Bovendien heeft ze een zachtaardig karakter, wil iedereen helpen… en Saar houdt er, net als Theo, ontzettend van om kennis te delen. Ondanks hun leeftijdverschil werken ze graag samen.

Dit is Theo

Dit is Theo. Theo is een echte vakman, gepokt en gemazeld in het installatievak. Al die jaren heeft hij leerlingen begeleid, en ondanks dat hij met pensioen is, doet hij dat nog steeds. Met heel veel plezier en enthousiasme. De monteurs hebben respect voor zijn vakkennis, zijn technisch oplossend vermogen en de rust waarin hij alles uitlegt. En het is gewoon een prachtige kerel met een groot hart en een groot gevoel voor humor.