kopersbegeleider Elektro Scheppers

Kopersbegeleider

Als kopersbegeleider bij Elektro Scheppers in Weert speel je een cruciale rol als schakel tussen onze organisatie en particuliere klanten. In deze hands-on functie ben je het gezicht van ons bedrijf en sta je direct in contact met onze particuliere klanten om hun wensen en behoeften op het gebied van elektrotechniek te bespreken. Deze klanten bevinden zich voornamelijk in Limburg.

Of het nu gaat om de implementatie van domotica, het bepalen van de ideale locatie voor stopcontacten, of andere elektrische voorzieningen, jij bent de expert die de klant begeleidt en adviseert aan de hand van keuzelijsten. Deze functie, die momenteel nog niet ingevuld is binnen ons bedrijf, biedt jou de kans om deze op te pakken en vorm te geven op basis van jouw ervaring en ambitie.

Je hebt de flexibiliteit om in overleg met werkvoorbereiding/calculatie te werken of zelfstandig de werkvoorbereiding op te pakken, waardoor je de functie zo dynamisch kunt maken als je zelf wilt en aankunt. Met jouw pragmatische aanpak en commerciële inzicht denk je proactief mee met de klant en ben je alert op kansen voor eventueel meerwerk.

Belangrijk om te vermelden is dat hoewel deze functie momenteel nieuw is binnen ons bedrijf, we kunnen rekenen op de waardevolle ervaring en betrokkenheid van voormalige medewerkers die een vergelijkbare rol hebben vervuld. Zij staan klaar om jou te ondersteunen en te adviseren, waardoor je altijd kunt terugvallen op hun kennis en expertise.

In beginsel zal dit geen fulltime functie zijn en bekijken we gezamenlijk het aantal uren. Zoals gezegd: samen vullen we de functie in op een manier die bij jou en ons bedrijf past!

Tekenaar

Vacature Tekenaar

Geen van onze mooie projecten gaat van start zonder de zorgvuldige en nauwkeurige voorbereiding van onze tekenaars.
Als tekenaar werk je nauw samen met onze projectleiders, de engineers en de monteurs op locatie. Hiernaast ben je dé (vak)inhoudelijke ondersteuning van onze Calculators en Cost Engineers. Met recht dus een afwisselde functie in ook nog eens het leukste Elektrotechnische bedrijf van Zuid Nederland.

Als tekenaar van Elektro Scheppers kom je te werken in een jong en betrokken team met een prettig evenwicht tussen ervaren “rotten” en jonge ambitieuze collega’s in opleiding. Tevens werk je aan de meest mooie en uiteenlopende projecten; er zijn immers maar weinig projecten in Zuid Nederland waar Elektro Scheppers niet op enige manier mee te maken heeft. Tot onze projecten behoren de (middel)grote woningbouwprojecten, utiliteitsprojecten, zorgprojecten en projecten op onderwijsinstellingen. Over afwisseling en diversiteit heb jij bij Elektro Scheppers dus niets te klagen.

Over Elektro Scheppers

Elektro Scheppers is al sinds 1949 een begrip in Zuid-Nederland als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning-en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen ons als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties. We werken hierbij vaak in opdracht van de grote bouw aannemers en hebben daarnaast goede contacten met de zakelijke eindopdrachtgevers. Met ons vakkundige, gedreven en bovenal gezellige team streven we altijd naar perfectie in alles dat we doen. Dit doen we echter wel altijd met een gezonde portie gezelligheid. We zijn immers ook een familiebedrijf en we vinden het prettig als onze collega’s zich echt onderdeel van onze familie voelen.

Dit bieden wij jou

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Alle gewenste en nodige opleidingen
 • Persoonlijke begeleiding om jou te ondersteunen in jouw groei
 • Mooi salaris afhankelijk van relevante werkervaring
 • Werken bij een leuk bedrijf met een prettige werksfeer
 • Veel persoonlijke- en professionele ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken

Dit verwachten we van jou

 • Als jij denkt dat je bij ons bedrijf en de vacature past komen we ontzettend graag met je in contact wanneer je jezelf in onderstaande zaken herkent:
 • Je bent in staat nauwkeurig te werken;
 • Een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent ambitieus en wilt samen met ons nog verder groeien;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bereid om jezelf binnen je vakgebied te blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Je voert jouw werkzaamheden uit binnen de richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op BRL, het ISO-kwaliteitszorgsysteem, VCA en het bedrijfsreglement;

Interesse in deze baan?

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel op deze vacature via onderstaand formulier. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Frank Scheppers (088 180 80 80).